Please use this identifier to cite or link to this item: https://bdigital.uexternado.edu.co/handle/001/362
Title: La gastronomía sostenible como factor de mejoramiento de la cadena de suministro del sector gastronómico en Bogotá - Colombia.
Authors: Buitrago Betancourt, Susana
Chitiva Sánchez, Diego Armando
Issue Date: 2017
Description: 36 páginas
URI: https://bdigital.uexternado.edu.co/handle/001/362
Appears in Collections:JJA. Trabajos de Grado

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
JJA-spa-2017-La_gastronomía_sostenible_como_factor_de_mejoramiento.pdfTrabajo de Grado316.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
JJA-spa-2017-La_gastronomía_sostenible_como_factor_de_mejoramiento-Aut.pdfAutorización de publicación1.32 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.