Title: Plan de elaboración y comercialización de té a base de uchuva: té dorado
Authors: Maciado Alvarado, Diana Carolina
Restrepo Bernal, Andrés
Advisor: Rey Campero, Carlos Ricardo
Keywords: Industria de la uchuva
Planificación empresarial

Uchuva
Dorado
Bebida
Issue Date: Jul-2018
Publisher: Bogotá : Universidad Externado de Colombia, 2018
Abstract (Spanish): El Té Dorado de Uchuva representa la necesidad de alimentación saludable por parte de las personas; es una manera de refrescarse combinando lo natural con el cuidado de la salud. La uchuva tiene propiedades diuréticas, anticancerígenas lo cual hace que su consumo aumente. La uchuva es una fruta que se da en Colombia y al convertirla en Té de Uchuva, facilita su comercialización y portabilidad.
Abstract: The Golden Tea of Uchuva represents the need for healthy eating by people; it's a way to cool off by combining the natural with health care. The cape gooseberry has diuretic, anticancer properties\which causes its consumption to increase. The cape gooseberry is a fruit that occurs in Colombia and when converted into Uchuva tea, it facilitates its commercialization and portability.
Description: 86 páginas
URI: https://bdigital.uexternado.edu.co/handle/001/1378
Appears in Collections:AAAAA. Trabajos de Grado - Especialización en Gerencia



This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.